Zakelijke teksten
Wanneer u op zoek bent naar iemand die de zakelijke teksten voor uw bedrijf of uw bedrijfswebsite kan schrijven, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik heb ervaring met diverse opdrachtgevers in verschillende branches en maak mij materie snel eigen. Mijn expertise is vooral het schrijven van teksten voor het web of reclame, nieuwsbrieven, persberichten, nieuwsberichten, blogs en columns. Ook kan ik uw sociale media teksten verzorgen, inclusief plaatsing indien gewenst.

Arbeidsmarktcommunicatie
Met jarenlange ervaring in de HR weet ik waar goede arbeidsmarktcommunicatie aan moet voldoen. Zo kan ik u bijvoorbeeld helpen met het schrijven van wervende vacatureteksten, het opstellen van brieven, arbeidsovereenkomsten en getuigschriften.

Proofreading en editing

Als proofreader (ook wel proeflezer) zet ik de spreekwoordelijke ‘puntjes op de i’ in al uw teksten. Zo controleer ik de teksten niet alleen op type- en spelfouten, maar bijvoorbeeld ook op grammaticale onvolkomenheden, dubbele spaties en verkeerde interpunctie. Ik spoor oneffenheden op en verbeter deze, zodat u de perfecte tekst in handen heeft voor op uw sociale media kanalen of website, in uw reclame uiting of voor welk doel u uw tekst ook geschreven heeft.

Blogs en columns
Na ruim vier jaar een nieuwscolumn geschreven te hebben als freelance journalist en columnist voor de Gorcumse Courant (DPG Media), mag ik me inmiddels wel een ervaren columnist noemen. Sinds juli 2021 schrijf ik de wekelijkse column Opruimkrabbels voor mijn bedrijf Alblas Coaching & Organizing. Daarnaast vind ik het leuk om blogteksten te schrijven over verschillende onderwerpen. Mijn teksten zijn bij voorkeur ‘rond’, hebben een informatief karakter en voegen iets toe aan de maatschappij of hebben een maatschappelijk doel.

Voor wie kan ik iets betekenen?
Ik schrijf teksten voor bedrijven, instellingen, diverse media en organisaties. Maar ben je een particulier die ook wel wat tekstuele hulp kan gebruiken? Neem dan ook gerust eens vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.